“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 77

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 77

19:30 04/07/2019

Pelin pyet Arzunë nese ka diçka mes asaj dhe Enverit. Çfarë përgjigje do t’i kthejë ajo?

Merve tashmë mbikëqyr me anë të kamerave çdo levizje të Serhanit brenda shtëpisë.

Për çfarë do të bisedojnë Oja me Edip?

Serhan ka përgatitur një surprizë për Ojën…

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori