“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 78

“VRASJE TE VOGLA” – EPISODI 78

19:30 05/07/2019

Oja dhe Serhan shkojnë për piknik dhe kalojnë momentë të lumtura sëbashku.

Burxhu shkon të takojë Mehmetin. Për çfarë do që të flasë ajo?

Ndërkohë Mehmet merr një mesazh nga Tajlan dhe i terbuar shkon dhe zihet me Enver.

Merve shkon të takojë Ojën. Çfarë plani ka menduar ajo kësaj here?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo