Vrasje te vogla – Episodi 81

Vrasje te vogla – Episodi 81

19:30 10/07/2019

Oja shkon të takohet me mamanë e Serhanit. Çfarë

reagimi do të bëjë Serhan kur t’i shohë ato të dyja bashkë? Oja nuk është në

gjëndje aspak të mirë psikologjike. Elif në të vërtetë është në anën e Mervesë,

gjithçka ka qënë plan i kësaj të fundit. Elif i injekton Ojës gjilpërën që mund

të realizojë ëndrren e kësaj të fundit për tu bërë nënë. Çfarë efektesh anësore

do të ketë ajo? A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Ojës dhe Serhan?

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi