Vrasje te vogla – Episodi 82

Vrasje te vogla – Episodi 82

19:30 11/07/2019

Pas një debati 

mes Ojës dhe Serhan, ky i fundit i kërkon asaj që të ndahen për pak kohë.

Burxhu e dëshpëruar kërkon të shpëtojë nga Arzu. Çfarë plani ka menduar ajo? Cila

është arsyeja që Elif urren kaq shumë Ojën? Ndërkohë kjo e fundit vazhdon me injektimin

e gjilpërave.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo