Vrasje te vogla – Episodi 84

Vrasje te vogla – Episodi 84

19:30 15/07/2019

Serhan i penduar shkon të rregullojë marrëdhënien me

Ojën. Burxhu futet në shtëpinë e Arzusë dhe tenton t’i bëjë keq asaj. Përsëri nëna

e Serhanit me një telefonatë arrin të prishë marrëdhënien mes djalit të saj dhe

Ojës. Asistenti i kësaj të fundit ka një lajm të rëndësishëm për t’i dhënë

asaj…

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi