Vrasje te vogla – Episodi 86

Vrasje te vogla – Episodi 86

19:30 17/07/2019

Merve shkon të takojë Elifin që të sigurohet mbi vdekjen e Ojës. Kjo e fundit e lumtur shkon të dëgjojë për herë të parë rrahjet e zemrës së fëmijës së saj. Për çfarë do të flasin Serhan dhe Edip? Burxhu vazhdon me tentativat e saj për ti bërë keq Arzusë. Por kush ndodhet kësaj here brënda shtëpisë? Oja dhe Elif do të përballen përsëri me njëra-tjetren…
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi