“Vrasje te vogla” – Episodi 97

“Vrasje te vogla” – Episodi 97

19:30 01/08/2019

Arzu përballet me Burxhunë dhe kupton se Pelin mund të jetë në rrezik.

Serhan gjithashtu mbërrin në festë për të mbrojtur Ojën.

Burxhu përgatit një pijë me helm për Arzunë. Mehmet  gjithashtu vjen për të parandaluar të ndodhë ndonjë fatkeqësi.

Çfarë do të ndodhë me Arzunë dhe Burxhunë?

Të ngjashme
UKT