“Vrasje te vogla” – Episodi 98

“Vrasje te vogla” – Episodi 98

19:30 02/08/2019

Serhan arrin të ndalojë që Elif t’i bëjë keq Ojës. Kush do ta pijë gotën me helm brënda?

Pelin mbërrin në festë. Si ka qënë e verteta e ndodhisë mes saj dhe Burxhusë?

Tajlan gjithashtu i etur për hakmarrje tenton të mbysë Mervenë por Edip arrin në kohë dhe e shpëton atë.

Të ngjashme
UKT