Vritet në krye të detyrës fotoreporteri ukrainas


Vritet në krye të detyrës fotoreporteri ukrainas

20:31 02/04/2022

Një fotoreporter është viktima e radhës e sulmeve ruse në Ukrainë, që vazhdojnë pa ndërprerje në ditën e 38-të. Max Levin është gjetur i vdekur në periferi të kryeqytetit ukrainas, ndërkohë që ishte raportuar i zhdukur që nga 13 Marsi. Madje disa besonin se ai mund të ishte rrëmbyer nga forcat ruse.

Fotoreporteri ka qenë i shoqëruar me një gazetar tjetër, Alexei Chernyshov për të cilin nuk ka asnjë  informacion për vendndodhjen e tij.

Max ka bashkëpunuar me media të njohura si Reuters, BBC, TRT World dhe Associated Press. Ai numëron dhjetëra projekte për organizata të ndryshme humanitare, si Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), OKB, UNICEF dhe OSBE.

Max Levin është babai i katër djemve të vegjël.

Klan News

Të ngjashme