XHENET – EPISODI 108

XHENET – EPISODI 108

19:30 07/03/2019

Arzu ndodhet jashtë rrezikut për jetën.

A do të mundet tashmë Xhenet ta falë atë dhe ta pranojë si nënën e saj?

Melisa mëson se ka qënë pre e lojës së Selimit. Çfarë reagimi do të bëjë ajo?

Arzu e revoltuar shkon të përballet me Xhihanin.

Por cili është plani rezerve i këtij të fundit?

Të ngjashme
UKT