XHENET – EPISODI 110

XHENET – EPISODI 110

19:30 11/03/2019

Arzu i tregon Melisës rreth Xhihanit dhe qëllimeve të vërteta të tij.

Xhenet shkon të takojë Selimin por përballet me zemërimin e Nilgyn.

Çfarë do të ndodhë me Halilin?

Melisa është e vendosur të dorëzohet në polici.

A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Selimit dhe Xhenetit?

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi