XHENET – EPISODI 112 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 112

Serial: 14.03.2019

Melisa dhe Xhenet janë të vendosura të ndalojnë martesën e Arzusë me Xhihanin.

Gjithashtu dhe Selim ju vjen në ndihmë atyre.

A do të mundet Kaja të gjëjë njeriun e besuar të tij, Halilin?

Arzu merr një shtëpi të re për të, Mukadesin dhe vajzat e saj.

Melisa, Xhenet dhe Selim shkojnë të bisedojnë me Kaja. Çfarë po kërkojnë ata?

Arzu divorcohet nga Mahir, ajo tashmë është gati për martesen e saj me Xhihan.

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*