XHENET – EPISODI 113

XHENET – EPISODI 113

19:30 14/03/2019

Selim dhe Melisa arrijnë të zbulojnë vendndodhjen e njeriut që kjo e fundit ka aksidentuar.

Ndërkohë Xhenet shkon në shtëpinë e Kaja për të zbuluar ndonjë gjë më shumë.

Sema shkon të vizitojë Arzunë, tashmë marrëdhënia mes tyre është rregulluar plotësisht.

Kaja rrëmbehet nga Xhihan me qëllim që të jetë prezent kur ai të martohet me Arzunë.

A do të mund të realizohet kjo dasëm?
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi