XHENET – EPISODI 114 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 114

Serial: 18.03.2019

Tashmë Melisa dhe Xhenet janë në duart e Xhihanit. Çfarë do të ndodhë me to?

Arzu dhe Selim janë të dëshpëruar sepse ata nuk mund të bëjnë asgjë për t’i shpëtuar.

Arzu merr një telefonatë nga Xhihan.

Çfarë do t’i kërkojë ai në këmbim të vajzave të saj?

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*