XHENET – EPISODI 115/2

XHENET – EPISODI 115/2

19:30 19/03/2019

Nilgyn tashmë e penduar, shkon i kërkon falje Selimit për gjithçka çfarë ajo ka bërë. A do të mund t’a falë dot ai?

Arzu vazhdon të jetë e tronditur, ajo shikon mankthe sikur Kaja është gjallë.

Xhenet dhe Selim po përgatitën për ditën më të bukur të jetës së tyre.

Ata më në fund arrijnë të kurorëzojnë dashurinë e tyre.

Melisa gjithashtu duket se tashmë dhe ajo ka gjetur njeriun e zemrës së saj.

Arzu më në fund ndihet e lumtur dhe e kompletuar me dy vajzat e saj, tashmë për të mos u ndarë më kurrë.

Të ngjashme
UKT