XHENET – EPISODI 17 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 17

Serial: 01.11.2018

Xhenet vjen në shtëpi e lënduar nga fjalët e Arzusë dhe Selimit.

Ky i fundit i dërgon një mesazh duke i kërkuar falje.

Arzu është e shqetësuar sepse Mahir nuk po duket asgjëkundi.

Çfarë plani po kurdis Nilgyn?

Arzu prezanton Xhenetin me drejtorin e një prej kantiereve të ndërtimit. Çfarë ka në mëndje ajo?

Selim paralajmëron Orhanin t’i qëndrojë larg Xhenetit sepse e dashuron atë.

Kjo e fundit merr një lajm të hidhur…

Kategori
ProgrameSerialeXhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione