XHENET – EPISODI 18

XHENET – EPISODI 18

19:30 01/11/2018

Orhan i tregon Melisës se Selim dashuron Xhenetin.

Për çfarë do të flasë Selim me babain e tij?

Xhenet është e shkatërruar pas lajmit që Ali ka ndërruar jetë.

Melisa me lot në sy i kërkon Orhanit të mos heqë dorë për të fituar dashurinë e Xhenetit. Çfarë do të planifikojnë ata?

Selim përgatit një surprizë të bukur për t’i kërkuar falje Xhenetit.

Një zënkë e fortë do të ndodhë mes Selimit dhe Orhanit.

Xhenet do të rrëmbehet me urdhër të Nilgyn...
Të ngjashme
Kolegji Profesional
AKSHI