XHENET – EPISODI 19 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 19

Serial: 05.11.2018

Të gjithë shqetësohen për Xhenet dhe vihen në kërkim të saj.

Ndërkohë Nilgyn urdhëron vrasjen e saj.

Xhenet arrin të telefonojë Selimin dhe i thotë se e kanë rrëmbyer.

Arzu shoqërohet për në polici si e dyshuar për rrembimin e Xhenet.

A do të mund Xhengiz të kuptojë që pas kësaj fshihet Nilgyn?

Kjo e fundit mbërrin në vendin ku mbahet Xhenet me mendimin për t’i dhënë fund jetës së saj…

Kategori
ProgrameSerialeXhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*