XHENET – EPISODI 22 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 22

Serial: 08.11.2018

Si do të shkojë darka mes Xhenetit dhe prinderve të Selimit?

Sema përballet përsëri me Arzun duke i thënë se shumë shpejt do të zbulojë sekretin e saj.

Xhenet rastësisht gjendet tek dhoma e Aliut, aty sheh foton e këtij të fundit.

Çfarë reagimi do të bëjë Nilgyn kur ta shohë atë aty?

Melisa tenton vetëvrasjen…

Xhenet fillon të dyshojë që Nilgyn mund të ketë qënë ajo që e ka rrëmbyer atë…

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*