XHENET – EPISODI 23 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 23

Serial: 09.11.2018

Xhenet dyshon që ka qënë Nilgyn ajo që e ka rrëmbyer atë.

Ndërkohë të gjithë janë të dëshpëruar nga gjëndja e Melisës. Por çfarë po fsheh kjo e fundit?

Orhan i inatosur fajëson Selimin për gjëndjen e mbesës së tij.

Xhengiz kupton se fotoja e Aliut mungon dhe ka frikë se mos Xhenet kupton gjithë të vërtetën.

Kjo e fundit shkon në jetimore të hetojë rreth familjes birësuese të Aliut. A do të mund të mësojë gjë ajo?

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*