XHENET – EPISODI 38 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 38

Serial: 30.11.2018

Selim po përgatitet t’i propozojë Xhenetit, ai porosit unazën e fejesës.

Arzu takon Xhengizin, ata po presin telefonatën e njeriut që po i kërcënon ata. Çfarë do t’ju kërkojë ai në këmbim të fotove?

Ndërkohë Sema po i vezhgon ata nga larg. A do të mund të kuptojë ajo të vërtetën?

Melisa mëson se Selim është i adoptuar dhe se Xhenet është në dijeni të kësaj të vërtete.

Selim përgatit një surprizë të bukur për dashurinë e tij, Xhenet dhe i propozon asaj.

Kjo e fundit e lumtur pranon.

Por sa do të zgjasë lumturia e tyre?

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*