XHENET – EPISODI 42 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 42

Serial: 06.12.2018

Xhenet çohet në qeli.

Ndërkohë babai i saj lirohet nga burgu.

Si do ta presin të burgosurat e tjera atë?

Sema është e revoltuar sepse Arzu tashmë zotëron një pjesë të aksioneve të kompanisë Sojer.

Selim dhe Melisa zgjohen në krahët e njëri-tjetrit. Çfarë ka ndodhur në të vërtetë mes tyre?

Melisa përballet me Orhanin. Cila është arsyeja?

Mukades shkon të vizitojë Xhenetin në burg…

Kategori
Të gjithaXhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione