XHENET – EPISODI 43 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 43

Serial: 07.12.2018

Mahir dhe Orhan do të debatojnë keq me njëri-tjetrin. Cila është arsyeja?

Xhenet vazhdon të keqtrajtohet nga të burgosurat e tjera.

Mukades shkon në kompani t’i kërkojë llogari Arzusë për burgosjen e mbesës së saj.

Selim shkon t’i kërkojë falje Melisës.

Ndërkohë Orhan shkon të vizitojë Xhenetin  dhe i premton asaj se shumë shpejt do ta nxjerrë nga aty.

Çfarë do të bëjë Selim kur të mësojë mbi burgosjen e Xhenetit?

 

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*