XHENET – EPISODI 65 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 65

Serial: 08.01.2019

Arzu dhe Melisa bëhen gati për t’u arratisur por plani i tyre dështon falë Kajasë.

Xhenet i tregon Selimit rreth letrave anonimë që ajo ka marrë.

Melisa çohet në psikiatri. Si do ta përballojë ajo këtë situatë?

Nilgyn fton për darkë Xhenetin dhe familjen e saj.

Mahir mëson që do të bëhet baba. Si do ta presë ai këtë lajm?

Për çfarë do të flasin Kaja dhe Xhengiz?

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione