XHENET – EPISODI 66 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 66

Serial: 09.01.2019

Kaja mëson se Xhengiz po i dërgon letra anonime Xhenetit.

Ndërkohë Selim merr një mesazh lamtumire nga Xhengiz.

E gjitha kjo është një lojë e Kaja për t’u dukur sikur Xhengiz ka vrarë vetën. Ky i fundit qëllohet nga Kaja.

Mukades i rrëfen Melises se Xheneti është motra e saj. A do ta besojë dot ajo?

Ozlem dhe Mahir shkojnë në spital për të parë gjininë e fëmijës së tyre, ata do të bëhen me një djalë.

Nilgyn sheh fotografitë ku Xhengiz po varros Rëzanë.

A do të mund të shpëtojë Xhengiz?

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione