XHENET – EPISODI 67 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 67

Serial: 10.01.2019

Xhengiz ndodhet ne gjëndje kritike për jetën.

Ndërkohë Arzu mëson nga Kaja që ka qënë ai që ka tentuar të vrasë Xhengizin.

Sema nxjerr Melisën nga spitali. Si do ta presë Mahir këtë lajm?

Kaja kupton që fotografitë tashmë janë në duart e Nilgyn.

Selim nuk beson dot në vetëvrasjën e të atit dhe vendos të kontrollojë zyren e tij. Çfarë do të gjejë ai aty?

 

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione