XHENET – EPISODI 68 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 68

Serial: 11.01.2019

Arzu mëson nga Kaja arsyen se pse ky i fundit ka tentuar të vrasë Xhengizin.

Melisa shkon të takojë Mukadesin, ajo kërkon të dijë gjithë të vërtetën rreth Arzusë dhe Xhenetit.

Orhan dhe Mahir mësojnë se toka i është shitur Kajasë por pa një pagesë.

Melisa është shumë afër të vërtetës, ajo tashmë ka marrë gjithçka të nevojshme për analizat e ADN-së.

Sema dhe Ozlem flasim mbi fëmijën që kjo e fundit po pret. A do të jetë dakort Sema me këtë shtatzani?

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione