XHENET – EPISODI 86 – TV KLAN

XHENET – EPISODI 86

Serial: 06.02.2019

Kaja mëson se Xhenet po e pret Arzunë jashtë burgut dhe shkon e mer me forcë atë.

Cili do të jetë reagimi i Arzusë kur të dalë dhe mos të shohë vajzën e saj?

Cila është arsyeja e përballjes së Selimit me Kaja?

Melisa gris foton e Xhenetit para Arzusë dhe thotë se e urren atë.

Xhenet mëson se shkaku i rrëmbimit të saj ka qënë Melisa.

Si do të jetë përballja e dy motrave?

Kategori
Xhenet
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione