XHENET – EPISODI 87

XHENET – EPISODI 87

19:30 06/02/2019

Xhenet vazhdon të jetë e merzitur me Selimin.

Arzu shkon tek shtëpia e Xhenet t’i tregojë asaj gjithçka por se gjen aty.

Mukades sajon një plan që të bëjë të mundur që nënë e bijë të takohen.

Selim dhe Orhan do të përballen sërish me njëri-tjetrin.

A do të mundet Arzu t’i tregojë më në fund Xhenetit se ajo është nëna e saj?

Melisa bën një aksident…

Të ngjashme
UKT