XHENET – EPISODI 88

XHENET – EPISODI 88

19:30 07/02/2019

Doktoret kanë një lajm të keq për Melisën, ajo ka mbetur e paralizuar.

Si do ta presin familjarët këtë lajm tronditës?

Xhenet vazhdon të debatojë me Selimin.

Arzu  vjen tek shtëpia e Kaja duke i kërkuar llogari për atë çfarë i ka ndodhur vajzës së saj.

Cili është plani i vërtetë i Kaja dhe Melisës?

Xhenet mëson nga Pinar se nëna e saj ka ardhur të takojë Kaja…

Të ngjashme
UKT