XHENET – EPISODI 90

XHENET – EPISODI 90

19:30 11/02/2019

Gjatë momentit që Arzu po vishet, Xhenet sheh nishanin e saj.

A do të mundet ajo të bëjë lidhjen dhe të kuptojë që ajo është nëna e saj?

Selim shkon të takojë Melisën. Cila është arsyeja?

Kaja kupton që Selim në bashkëpunim me shërbëtoren e tij e kanë futur në kurth atë.

Një debat i fortë për shkak të Ozlem do të ndodhë mes Arzusë dhe Mahirit.

Për çfarë do të flasë Nilgyn me Xhenetin?

Të ngjashme
UKT