Xhesika dhe Denisi pas eleminimit natën e djeshme vetëm një javë para finales janë futur në një video LIVE në faqen zyrtare të Instagramit në Xhesikës. Ata kanë folur për shumë gjëra, jetën e tyre pas vilës, ishullorët dhe eksperiencën që patën në vilë.

Ata kanë sqaruar dhe debatin që ndodhi mbrëmë mes Denisit dhe Aleksandros. Të pyetur nga ndjekësit se çfarë mendojnë për marrëdhënien e Aleksandros dhe Eridës Denisi u përgjigj:

Denisi: Aleksandros dhe Erida janë shumë fallco. Unë dua të sqaroj pak debatin e djeshëm, duke e quajtur qurravit dhe shtirës e quajta nga asapekti i lojës jo nga aspekti familjar sepse ai nisi ti deformojë fjalët dhe ma vuri në dukje më vonë Xhesika që ai e shfrytëzoi këtë situatë për lojë.

Ata u përgjigjen edhe disa pyetjeve të ndjekësve ku kanë folur edhe për çiftin Amadea & Haris.

Pyetja e ndjekësve:Si mendoni, a kanë ndjenja Haris dhe Amadea?

Xhesika: Haris dhe Amadea nuk kanë ndjenja.

Denis: Kanë pëlqim dhe jo ndjenja!/Love Island Albania