XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 100 – TV KLAN

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 100

Serial: 17.06.2018

Syhan arrin të telefonojë Xhesurin nga vendi ku Riza po e mban atë.

Djaloshi që e ndihmoi i jep Xhesurit adresën e saktë.

Syhan godet Rizain duke e lënë pa ndjenja.

Xhesur dhe Tahsin arrijnë ta gjejnë atë por gjëndja e saj nuk është mirë.

Riza më në fund kapet nga policia.

Syhan bie në koma dhe mjekët thonë se ajo mund të mos zgjohet kurrë.

Çfarë do të bëjë Xhesuri pas këtij lajmi tronditës?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione