XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 101

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 101

21:00 16/06/2018

Riza përfundon në një psikiatri pas gjygjit.

Zemra e Syhanit ndalet por mjekët arrijnë ta shpëtojnë atë.

Tahsin bisedon me Mihribanin dhe i tregon arsyen e vërtetë se pse e braktisi dhe nuk u martua me të.

Cili është plani që Xhesur dhe tahsin kanë planifikuar në lidhje me Rizain?

Tahsin lë një letër për Xhesurin. Çfarë është shkruar në të?

Syhan lind dhe më në fund ajo zgjohet. Xhesuri me lot gëzimi viziton Syhanin, tashmë të dy janë kaq të lumtur.

Dhe fëmijës i është vënë emri Korhan, si vëllai i vdekur i Syhanit.
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi