XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 28


XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 28

21:00 30/12/2017

Banu dëgjon një regjistrim në të cilin Xhesur thotë se do të bëjë për vete Syhan që të shkatërrojë më tej babain e saj. Ky regjistrim do të dëgjohet nga Sirin dhe Kemal.

Xhesur dhe Syhan po udhëtojnë me makinën e Xhesurit, por një problem me frenat do të shkaktojë aksident dhe makina do të marrë flakë.

Tahsin tronditet kur mëson se në makinën e Xhesurit gjendjet Syhan dhe për një moment mendon se ka vrarë vajzën e tij.

A do të mundet Syhan të mësojë se pas këtij akisdenti fshihet babai i saj?

Pas aksidentit, Syhan dhe Xhesur vendosin të qëndrojnë në një hotel larg çdokujt.

Pas dëgjimit të regjistrimeve të Banusë, Sirin kërkon ti rrëfejë gjithçka Tahsinit, ndërsa Kemali të paralajmërojë Xhesurin. Debatet lidhur me këtë situatë do të fusë në pozitë të vështirë marrëdhënien mes çiftit të ri.
Të ngjashme