XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 91

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 91

21:00 02/06/2018

Riza organizon lojën e tij të re, Xhahide dhe Hulia rrëmbehet nga njerëzit e tij.

Është dita e dasmës së Syhanit…

Tahsin shkon të takojë të bijën duke i thënë që di çdo gjë rreth Xhesurit.

Gjatë celebrimit Syhan nuk ndihet mirë dhe përfundon në spital. E gjitha kjo përsëri është plan i Rizait.

Si është gjëndja shëndetësorë e Syhanit dhe foshnjës?

Xhesur i tërbuar shkon të takojë Tahsin duke e bërë fajtor për gjithçka ndodhi.

LAJMET
Të ngjashme
UKT