XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 92

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 92

21:00 02/06/2018

Syhan zgjohet dhe fajëson vetën për atë që ka ndodhur.

Policia ndal dhe kontrollon makinën e Rizait, ky i fundit sillet si i huaj. A do të mund të kuptohet identiteti i vërtetë i tij?

Syhan kthehet në shtëpi, ajo tashmë duhet të kujdeset shumë për vetën.

Riza merr një telefonatë dhe zbulon që foshnja e Syhanit jeton.

Korhan është i merakosur sepse Tahsin nuk po gjëndet asgjëkundi…

LAJMET
Të ngjashme
UKT