XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 93

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 93

21:00 02/06/2018

Policia identifikon anijën që Riza përdori për të ikur jashtë vendit.

Xhesur gjen Tahsinin në një gjëndje shoku. Çfarë reagimi do të bëjë Syhan pasi të marrë vesh mbi gjëndjen e babait të saj?

Anija që Riza ndodhet në të, fundoset duke bërë që Riza të vdesë.

Xhesur dëshiron që të hetojë vetë mbi çeshtjen e Rizait pasi nuk është i sigurt mbi vdekjen e tij.

Mihriban zgjidhet si kryetare bashkie e Korludag.

Xhesur rreh për vdekje Bylentin. Cila është arsyeja?

LAJMET
Të ngjashme
UKT