XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 94

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 94

23:00 03/06/2018

Xhesur ndihmon policinë të kapë djalin, Hikmet, i cili rrëmbeu Bylentin dhe përgatiti pasaportën e falsifikuar për Rizain.

Policia kërkon që Hikmet të tregojë se çfarë donte Riza nga ai. Çfarë përgjigjeje do të japë Hikmet?

Policia mendon që Turhan mund të dijë më shumë rreth kësaj çeshtjeje dhe merret në pyetje.

Xhahide gjithashtu  përfundon në polici pasi helmi që është përdorur kundër Syhanit është gjetur në dhomën e saj.

Tahsin mëson nga Nexhla mbi vdekjen e Adalet.

Xhesur organizon një dasëm të papritur dhe martohet me Syhanin…

LAJMET
Të ngjashme
UKT