XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 97 – TV KLAN

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 97

Serial: 10.06.2018

Banu i tregon policisë që ishte ajo që helmoi Syhanin.

Hulia vendoset në të njëjtën qeli me Xhahidenë. Si do të jetë përballja e tyre?

Xhesur gjen vendin ku Riza ka fshehur djalin e Banusë dhe e shpëton atë.

Ndërkohë Rifat gjen dhe ndjek Rizain por ky i fundit arrin përsëri të largohet.

Syhan i tregon Korhanit se nuk ishte Xhahide ajo që e ka helmuar atë por Banu.

Tahsin viziton Xhesurin dhe Syhanin, ai dëshiron të bëjë paqe me Xhesurin për hir të nipit të tij.

A do ta falë dot Xhesuri?

Kategori
Xhesuri dhe e bukura
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione