XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 98

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 98

22:55 10/06/2018

Riza i jep Xhesurit një adresë dhe kërkon që ta takojë atë.

Xhesur shkon në vëndin e takimit,  por Riza ka një plan tjetër.

Ai shkon në shtëpinë e Syhanit, e rrëmben atë dhe qëllon Korhanin.

A do të mundet të mundet të mbijëtojë ai?

Xhesuri merr një telefonatë nga Riza ku i tregon mbi rrëmbimin e Syhanit.

Cili do të jetë reagimi i Xhesurit pas këtij kurthi të ngritur nga Riza?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi