XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 99

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 99

21:00 16/06/2018

Xhahide ndodhet në spital me fëmijën e saj të porsalindur.

Shirin dhe Tete i tregojnë asaj mbi vdekjen e Korhanit. Si do ta presë ajo këtë lajm të hidhur?

Xhesur del në televizor duke ju kërkuar njerëzve ndihmë që të gjejë Syhanin.

Ai merr një telefonatë nga një grua. Çfarë do t’i tregojë ajo?

Syhan thyen xhamin e dhomës ku po mbahet dhe kërkon për ndihmë.

A do të mund t’i tregojë ajo Xhesurit ku ndodhet?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi