XING XING, GEZUAR 2017!

XING XING, GEZUAR 2017!

18:00 01/01/2017

Program special nga Ermal mamaqi & friends. Me pjesëmarrjen e një trupës së njohur të aktorëve të humorit Ermal Mamaqi, Zef Deda, Zamira Kita, Muharrem Hoxha, Rita Lati, Xhevahir Zeneli, Cekja (Sejfulla Myftari), Ervin Doko, Ani Agushi, Iva Spaho. Të ftuar specialë në studio: Arjan Çani, Robert Aliaj, Albi Nako, Eni Koçi, Eneda Tarifa, Aurela Hoxha, Linda Morina etj. Performanca LIVE, intervista, humor dhe shumë batuta.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo