Në premierën e filmit “Argylle” ishte macja e quajtur Chip e aktores Claudia Schiffer ajo që rrëmbeu vëmendjen e të gjithëve.

Macja mund të shihej nga “dritarja” e një çante me shumë vrima ajri në mënyrë që këto kafshë shtëpiake të mund të transportohen në mënyrë të sigurt.

Dua Lipa, Sam Rockëell, Bryan Cranston dhe Bryce Dallas Hoëard, John Cena, Ariana DeBose, Sofia Boutella, Rob Delaney, Jing Lusi, Mattheë Vaughn, ishin ndër yjet që morën pjesë në premierën e “Argylle”.

Në film, Chip luan rolin e Alfie, mace që i përket romancieres Elly, luajtur nga Howard. Ajo dhe macja e saj shpëtohen nga rrëmbimi pasi librat e saj fillojnë të përshkruajnë aktivitetet e një grupi të keq nëntokësor.


/tvklan.al