Zani Çaushi shoqërohet në gjykatë (12 tetor 1998)

Zani Çaushi shoqërohet në gjykatë (12 tetor 1998)

11:48 12/10/1998

Masa të forta sigurie gjatë shoqërimit të Zani Çaushit dhe bandës së tij për në gjykatë. Disa dhjetëra policë të sigurisë së lartë , Forcave të Briskut ,të Repartit Ushtarak dhe të RENEAs janë mobilizuar sot në ruajtjen trupore të Zani Çaushit dhe pjesëtarëve të tjerë të bandës së tij si dhe në ruajtjen e Gjykatës së Faktit dhe ndërtesave përreth. Në krye të forcave policore ishte vetë shefi i Rendit në Drejtorinë e Policisë Tiranë, Ilia Nasi. Gjatë ruajtjes së zonës kishte dhe disa përplasje mes familjarëve të akuzuarve, por pas një marrëveshje mes forcave policore u ra dakort që në seancën e gjyqit do të ishin prezentë nga tre familjarë për çdo të akuzuar.

Pamje nga shoqërimi i Zani Çaushit dhe grupit të tij ne gjyq. Pamje të familjareve të të akuzuarve, perplasje me policinë./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT