Zjarret djegin 5 hektarë të tjerë me pyje


Zjarret djegin 5 hektarë të tjerë me pyje

17:13 07/09/2020

Era e fortë ndihmon në përhapjen e flakëve

Më shumë se 5 hektarë pyje dhe bimësi janë djegur nga një zjarr i fuqishëm që ka rënë në Velçan të Bashkisë Maliq.

Era e fortë ka penguar punën e zjarrfikësve për të vënë në kontroll zjarrin.

Vatra vijon të mbetet e rrezikshme dhe dyshohet se zjarri është vendosur nga barinj të zonës. Ndërkohë edhe në fshatin Poro të Vlorës, ka rënë zjarr. Disa hektarë po vijojnë të digjen.

Tv KlanTë ngjashme