Përhapja e zjarreve, Meta: Institucionet qëndrore dhe vendore të bashkëpunojnë

Përhapja e zjarreve, Meta: Institucionet qëndrore dhe vendore të bashkëpunojnë

13:44 23/08/2019

Lidhur me rastet e zjarreve në vend, në Lezhë dhe Tepelenë, ka reaguar edhe Presidenti i Republikës Ilir Meta.

“Duke theksuar rëndësinë e ruajtjes së mjedisit dhe të natyrës, Presidenti Meta u bën thirrje dhe nxit autoritetet qendrore e vendore, për koordinimin në kohë me qëllimin përballimin me efektivitet të situatës, për t’u ardhur në ndihmë zonave të prekura nga zjarret, veçanërisht për eliminimin e rrezikut për jetët e qytetarëve”, thuhet në deklaratën për shtyp.

Deri tani në vend janë djegur me qindra hektarë, shkurre dhe pisha.

Tv Klan

Të ngjashme
UKT