Zonë e Lirë – 13 Maj 2022 – Emisioni 800
Zonë e Lirë – 13 Maj 2022 – Emisioni 800

23:52 13/05/2022

#ZonëeLirë, një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, #ArianÇani në studio.

Evi, zonja nga USA që po ”trazon” opoziten shqiptare

Devis Xherahu godet sërish me ‘Po apo Jo

Dajua i Astirit – Mbreti i Instagramit/ Kandidati për President

Sulmet e Ramës ndaj SPAK/ Përse dhe kush përfiton?

Muzikë/ Andi Shkoza i këndon ”Çapkënes”

Kinema/ Del ”Lugina e Djallit”

Të ngjashme