Zonë e Lirë – 29 Korrik 2022 – Emisioni 811

Zonë e Lirë – 29 Korrik 2022 – Emisioni 811

00:47 30/07/2022

“Zonë e Lirë” është një emision me karakter gjeneralist, i cili mbështetet mbi aktualitete të ndryshme, politike, sociale dhe kulturore, lokale dhe ndërkombëtare, duke i përcjellë ata nëpërmjet personazheve që ideatori dhe drejtuesi i emisionit, Arian Çani fton në studio.

Zonë e Lirë – Intervista Ramsi do ta lëshojë ‘tigrin’ tek ‘ujqërit’ sepse… (29 Korrik 2022)

Zonë e Lirë – Intervista partia e lirisë së Lir Metës (29 Korrik 2022)

Zonë e Lirë – Shkarkohet Ben Ahmetaj / A do ta lëshojë Rama ‘Tigrin’ tek ‘Ujqërit’? (29 Korrik 2022)

Zonë e Lirë – Rikthimi i Ilir Metës / A ka një plan të fshehtë? (29 Korrik 2022)

Zonë e Lirë – Sulmi i Anonimus Albania / Çfarë nuk na thonë? (29 Korrik 2022)

Muzikë/ Jusi këndon ‘Po du me pi’

‘Vampiri i Librave’ /Ariol Lluka godet sërish në Amazon

Intervista Apostoli & Friends

Muzikë/ Gaqo & Friends

Të ngjashme