ZONE E LIRE – EMISIONI 600

ZONE E LIRE – EMISIONI 600

23:40 03/02/2018

DRITAN SHAKOHOXHA,

FATION SHEHU – Dueli Duka-Fino: Kush e fiton super-bisnesin e Futbollit?

Intervista: “NË VEND TË DUKES, NË VEND TË FINOS”

ARDONITA SABEDINI – Ardonita, pasioni i madh i një vajze të vogël

Intervista: “ARDONITA DHE 7 XHUXHAT”

WEST SIDE FAMILY – Landi dhe Miri rikthejnë në jetë Doktor Florin

Intervista: “PO NGA KE HUMBUR O DR FLORI?”

Intervista: “LOJA ME LAJME”

GUIDO BASSI,

FARUK DOGAN – Shëndeti juaj në duart e Spitalit Amerikan

DHIMITRI MILONAS,

KRISTIAN KOROVESHI,

ALFRED TREBICKA,

KRIKS DUMO,

ALESIA XHEMALAJ,

SARA SMAJA,

ALGIONA AGA,

FRANCESKA HYSI – ‘Medea’, historia ku urrejtja dhe hakmarrja e fitojnë betejën

Intervista: “MEDEA JANË TË GJITHA

PIRRO LLAZO – Personazhi i pazakontë/ Pirro Llazo ose tenori yne fierak

Intervista: “WILSONI I PIRROS”


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori